top of page

 

 

PRIVACYBELEID

We ontvangen, verzamelen en bewaren alle informatie die u op onze website invoert of op een andere manier aan ons verstrekt. Daarnaast verzamelen we het IP-adres (Internet Protocol) dat wordt gebruikt om uw computer met internet te verbinden. We kunnen softwaretools gebruiken om sessie-informatie te meten en te verzamelen, waaronder responstijden van pagina's, duur van bezoeken aan bepaalde pagina's, informatie over pagina-interactie en methoden die worden gebruikt om weg te bladeren van de pagina.  

We verzamelen dergelijke niet-persoonlijke en persoonlijke informatie om:  geaggregeerde statistische gegevens en andere geaggregeerde en/of afgeleide niet-persoonlijke informatie te creëren, die we kunnen gebruiken om onze respectieve diensten te leveren en te verbeteren.

Onze website wordt gehost op het Wix.com-platform. Wix.com biedt ons het online platform om onze diensten en werkzaamheden aan u te laten zien. Uw gegevens kunnen worden opgeslagen via de gegevensopslag, databases en de algemene Wix.com-applicaties van Wix.com. Ze slaan uw gegevens op beveiligde servers achter een firewall op.  

Als je niet meer wilt dat wij je gegevens verwerken, neem dan contact met ons op via info@frontwisefacades.nl

We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen, dus bekijk het regelmatig. Wijzigingen en verduidelijkingen worden onmiddellijk van kracht na plaatsing op de website. Als we materiële wijzigingen aanbrengen in dit beleid, zullen we u hiervan op de hoogte stellen, zodat u weet welke informatie we verzamelen, hoe we het gebruiken en onder welke omstandigheden we het, indien van toepassing, gebruiken en/of openbaar maken.  

Als u de persoonlijke informatie die we over u hebben wilt inzien, corrigeren, wijzigen of verwijderen, dan kunt u contact met ons opnemen via info@frontwisefacades.nl  

Frontwise Facades zal in geen geval uw informatie aan derden verstrekken. Voor overige privacy vragen kunt u contact opnemen van Wix.com.

bottom of page